Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έσπασε το αήττητο της Λεβερκούζεν η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Έσπασε το αήττητο της Λεβερκούζεν η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2018 00:40
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα», έσπασε το εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων και ξέφυγε προσωρινά με +14 από την δεύτερη θέση.

Εντυπωσιακή και το 2018 η Μπάγερν! Οι Βαυαροί, παίζοντας χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κέρδισαν με 3-1 την Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα» και βρέθηκαν προσωρινά στο +14 από την 2η Σάλκε.

Η Λεβερκούζεν μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε καλές στιγμές με σουτ του Μπελαραμπί και κεφαλιά του Κορ για να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια η Μπάγερν ανέβασε την απόδοση της και βρήκε το γκολ στο 32’. Μετά από κόρνερ του Ρόμπεν, ο Βιδάλ έκανε το σουτ, ο Μπέντερ δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μαρτίνεθ με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Οι «ασπιρίνες» έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας δοκάρι στο 55’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπέιλι. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Μίλερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 59’ ο Ριμπερί μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Λένο για το 2-0.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να μειώσει με δόση τύχης στο 70’, αφού το σουτ του Φόλαντ βρήκε στον Ζίλε και κατέληξε στα δίχτυα του Ούλραϊχ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου (έμεινε στον πάγκο) κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 75’ ο Μπόατενγκ έκοψε σωτήρια το σουτ του Φόλαντ ενώ στο 77’ το μακρινό σουτ του Αλάριο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Μπάγερν δεν δέχτηκε άλλη φάση και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» το ματς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χάμες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.