Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή για… «σεντόνι» η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή για… «σεντόνι» η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2018 18:08
Με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου (γκολ και ασίστ) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε ξανά στην 2η θέση, την ώρα που οι «μπλε» βρέθηκαν στο -2 από την τετράδα! Φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Μοράτα οι φιλοξενούμενοι.

Σημαντική νίκη στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε ξανά στην 2η θέση με 59 βαθμούς, έξι περισσότερους από τους Λονδρέζους, που υποχώρησαν στην 5η θέση με 53. Μάλιστα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε στο -2 από την 4η Τότεναμ και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Γουίλιαν (32’), ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν άμεσα με τον Λουκάκου (39’) και στην επανάληψη έφεραν… τούμπα το ματς με γκολ του νεοεισελθόντα Λίνγκαρντ (75’). Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και βρήκαν δίχτυα με τον Μοράτα, όμως ο επόπτης έκοψε τη φάση για οφσάιντ σε μια αμφισβητούμενη απόφαση.

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 4’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Αλόνσο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Μοράτα δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ ισορρόπησε και στο 28’ «άγγιξε» αυτή το γκολ, όμως ο Σάντσες έχασε την ισορροπία του απέναντι από τον Κουρτουά και το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Βέλγο πορτιέρο.Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν το γκολ και στο 32’ κατάφεραν να προηγηθούν έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Γουίλιαν έβγαλε τους «μπλε» στην κόντρα και έδωσε στον Αζάρ, εκείνος την επέστρεψε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος με άψογο τελείωμα «έγραψε» το 0-1.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άμεση (39’), με τον Λουκάκου να σκοράρει με πλασέ εντός περιοχής ύστερα από ασίστ του Σάντσες. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Βέλγου φορ απέναντι σε ομάδες της πρώτης οκτάδας τη φετινή σεζόν.

Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με την Γιουνάιτεντ να ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στην επανάληψη. Στο 67’ ο Λουκάκου πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με τρομερό γυριστό, ωστόσο ο Κουρτουά πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι, διώχνοντας σε κόρνερ.

Η Τσέλσι αδυνατούσε να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία και στο 75’ οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν… τούμπα το ματς. Ο Λουκάκου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κρίστενσεν έχασε τον Λίνγκαρντ και ο Άγγλος άσος με κεφαλιά από τη μικρή πειροχή «έγραψε» το 2-1.

Ο Κόντε έριξε στο ματς τον Ζιρού, παίζοντας με δύο επιθετικούς και στο 86’ η Τσέλσι διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Μοράτα. Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ, ωστόσο ο επόπτης έκοψε τη φάση για οφσάιντ παρότι ο παίκτης των «μπλε» φάνηκε να βρίσκονταν στην ίδια ευθεία με τον Λίντελοφ.

Το 2-1 υπέρ της Γιουνάιτεντ έμεινε ως το φινάλε και οι γηπεδούχοι έκαναν σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όντας στο -2 από την 4η Τότεναμ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.