Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Ξανά στον τελικό η Άιντραχτ, κόντρα στην Μπάγερν ο επόμενος προπονητής της

Κύπελλο Γερμανίας: Ξανά στον τελικό η Άιντραχτ, κόντρα στην Μπάγερν ο επόμενος προπονητής της

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2018 01:48
Με γκολάρα του Γιόβιτς (75’) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε με 1-0 την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη σερί φορά. Έτσι, ο Νίκο Κόβατς που πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Μπάγερν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την επόμενη ομάδα του.

Μπάγερν εναντίον Άιντραχτ είναι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας. Μια ημέρα μετά την εξάρα των Βαυαρών στο Λεβερκούζεν (6-2), η ομάδα της Φρανκφούρτης πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάλκε και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό για 2η σερί χρονιά και έκτη συνολικά στην ιστορία της.

Η Σάλκε είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν στο 31’ ο Μπουργκστάλερ έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο ο Χραντέσκι με τρομερή επέμβαση, κράτησε το 0-0. Ο Φινλανδός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, αφού στο 67’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπουργκστάλερ, ενώ δευτερόλεπτα μετά είπε «όχι» σε σουτ του Κονοπλιάνκα.

Η Άιντραχτ κράτησε το μηδέν και στο 75’ πήρε το προβάδισμα με τρομερό εναέριο τακουνάκι του Γιόβιτς που θύμισε Ιμπραΐμοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο από το 80’ για σκληρό φάουλ του Φερνάντες (πέρασε στο ματς λίγο νωρίτερα), ωστόσο υπερασπίστηκαν το υπέρ τους σκορ και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό.

Εκεί ο τεχνικός της Άιντραχτ, Νίκο Κόβατς θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.