Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στα αστέρια Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ, εκτός η Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Στα αστέρια Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ, εκτός η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2018 19:31
Η Χοφενχάϊμ κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ και τερμάτισε στην 3η θέση, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στους ομίλους και οι Βεστφαλοί, αφήνοντας εκτός την Λεβερκούζεν χάρη στη διαφορά τερμάτων.

Σ’ ένα φινάλε-θρίλερ στην Μπουντεσλίγκα όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η Χοφενχάιμ κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εξαιρετικό τελείωμα του Κράμαριτς στο 26’ έπειτα από λάθος του Μπούρκι, με τους Βεστφαλούς να ισοφαρίζουν στο 58’ με τον Ρόις. Ωστόσο, η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν καλύτερη και έφτασε στη μεγάλη νίκη χάρη στα γκολ των Σαλάι (63’) και Καντεράμπεκ (73’).

Παρά την ήττα, η Ντόρτμουντ εξασφάλισε και αυτή θέση στους ομίλους, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» κέρδισαν με 3-2 το Ανόβερο, ωστόσο το σκορ δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει το εισιτήριο και έτσι θα περιοριστούν με την παρουσία τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αλάριο (3’, 18’) και Μπραντ (55’) έκαναν το 3-0 πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και οι «ασπιρίνες» χρειάζονταν άλλα δύο γκολ για να προσπεράσουν την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν ξανά δίχτυα και στις καθυστερήσεις είδαν το Ανόβερο να μειώνει με τους Φίλκρουγκ (91’) και Χάρνικ (94’) για το τελικό 3-2.

Από την άλλη, η Λειψία διέλυσε με 6-2 την Χέρτα στο Βερολίνο και εξασφάλισε θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Άιντραχτ ηττήθηκε με 1-0 από την Σάλκε και μόνο αν κατακτήσει το Κύπελλο θα προκριθεί στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Και αυτό διότι η Στουτγκάρδη, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Δώνη, κέρδισε με 4-1 την Μπάγερν στο Μόναχο και την προσπέρασε στην 7η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.