Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι αντίπαλοι του Περού ζητούν από την FIFA Γκερέρο στο Μουντιάλ

Οι αντίπαλοι του Περού ζητούν από την FIFA Γκερέρο στο Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2018 23:30
Οι αντίπαλοι του Περού στο Μουντιάλ, Γαλλία, Δανία και Αυστραλία ζήτησαν μέσω γραπτής επιστολής στην FIFA να επιτρέψει στον Πάουλο Γκερέρο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους «Ίνκας».

Πριν λίγες ημέρες, το CAS αύξησε την ποινή αποκλεισμού του Χοσέ Παόλο Γκερέρο για χρήση κοκαΐνης απ' τους 6 μήνες στους 14, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι ο Περουβιανός δεν προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια για να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις του. Έτσι, το Περού θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον αρχηγό του και πρώτο σκόρερ στην ιστορία του με 32 γκολ.

Η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro), η οποία εκπροσωπεί 60.000 επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, ζήτησε από την FIFA να επιτρέψει την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι οι αρχηγοί των Εθνικών ομάδων της Γαλλίας, Δανίας και Αυστραλίας (Γιορίς, Κιάερ, Τζέντινακ), αντίπαλοι του Περού στον Μουντιάλ, ζήτησαν μέσω γραπτής επιστολής από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να επιστρέψει στον 34χρονος να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.