Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Έμερι στην Άρσεναλ

Εποχή Έμερι στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2018 13:34
Ο Ουνάι Έμερι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αλλαγή σκυτάλης μετά από 22 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ! Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον Αρσέν Βενγκέρ και να βοηθήσει τους «κανονιέρηδες» να επιστρέψουν στην διεκδίκηση τίτλων.

Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε τη Σεβίλλη σε τρεις σερί κατακτήσεις Γιουρόπα Λιγκ (2014, 2015, 2016) ενώ με την Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ Γαλλίας. Ο 46χρονος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και δήλωσε ενθουσιασμένος που αναλαμβάνει ένα κλαμπ όπως η Άρσεναλ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ. Η Άρσεναλ είναι παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή για το στυλ ποδοσφαίρου που πρεσβεύει, την αφοσίωσή της στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το εκπληκτικό της γήπεδο, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Άρσεναλ. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και ανυπομονώ να δώσουμε σε όσους αγαπούν την Άρσεναλ φοβερές στιγμές και αναμνήσεις» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έμερι.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, το συμβόλαιο του Ουνάι Έμερι θα του αποφέρει ετησίως 6,8 εκατ. ευρώ, δύο εκατομμύρια λιγότερα από τις ετήσιες αποδοχές που απολάμβανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Στα αξιοσημείωτα πως ο νέος τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι υπέγραψε την Τρίτη (22/5) συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Η συνέντευξη Τύπου του Έμερι:



Η πρώτη ηλεκτρονική ανακοίνωση προπονητή στην ιστορία της Άρσεναλ:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.