Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ γεμάτη… χρυσάφι η Φούλαμ

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ γεμάτη… χρυσάφι η Φούλαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2018 22:29
Με γκολ του Κέρνι η Φούλαμ κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα στον τελικό των πλει-οφ ανόδου και εξασφάλισε όχι μόνο την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και -πάρα πολλά- εκατομμύρια στα ταμεία της!

Μετά τις Γουλβς και Κάρντιφ, η Φούλαμ έγινε η 3η και τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κότατζερς» επικράτησαν με 1-0 της Άστον Βίλα στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισαν» την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι θα «καρπωθούν» το μεγαλύτερο ποσό που έχει διακυβευτεί σε τελικό. Φέτος, υπολογίζεται ότι μόνο από τα τηλεοπτικά θα λάβουν 194 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμα κι αν υποβιβαστούν άμεσα θα έχει εξασφαλισμένα 183! Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Deloitte, αν μείνουν στην Πρέμιερ έστω και για ένα χρόνο, τα συνολικά έσοδα αγγίζουν τα 310 εκατομμύρια!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο αρχηγός, Τομ Κέρνι στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σεσενιό βρήκε με καταπληκτική κάθετη πάσα την κίνηση του Σκωτσέζο και ο τελευταίος με άψογο πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Η Άστον Βίλα ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και στο 70’ βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Όντι. Ωστόσο οι παίκτες του Γιοκάνοβιτς κράτησαν το μηδέν και η Φούλαν «σφράγισε» το χρυσό εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.