Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελπίζουν οι Αιγύπτιοι πως ο Σαλάχ θα προλάβει το Μουντιάλ!

Ελπίζουν οι Αιγύπτιοι πως ο Σαλάχ θα προλάβει το Μουντιάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2018 02:55
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχει αισιοδοξία για την κατάσταση του Σαλάχ και ίσως ο σταρ της Λίβερπουλ να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Θα χρειαστεί δύο εβδομάδες» είπε ο υπουργός αθλητισμού της Αιγύπτου.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον ώμο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Αιγύπτιος θα χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/5) και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αιγύπτιος άσος, φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου μέσω tweet ανέφερε: «Ο γιατρός της ομάδας μίλησε με το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ, μετά την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο ο Σαλάχ. Η εξέταση έδειξε πως ο παίκτης τραυματίστηκε στους συνδέσμους του ώμου και σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση υπάρχει αισιοδοξία για τον Σαλάχ και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ».

Λίγη ώρα μετά ήρθαν και οι δηλώσεις του υπουργού νεολαίας και αθλητισμού της Αιγύπτου, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί διάστημα δύο εβδομάδων για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Αναμένεται βέβαια η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.