Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κοντά σε Άλισον η Λίβερπουλ»

«Κοντά σε Άλισον η Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2018 17:59
Πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Άλισον κατέθεσε η Λίβερπουλ όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα. «Μικρή απόσταση χωρίζει τις δύο ομάδες» αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο.

Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Βραζιλίας, Άλισον είναι ο διακαής πόθος της Λίβερπουλ για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα (Sky Sports, BBC, Echo), οι «κόκκινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ στην Ρόμα για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα.

Πρόκειται για πρόταση-ρεκόρ για την αγορά ενός τερματοφύλακα, ωστόσο οι «τζιαλορόσι» δεν μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού επιθυμούν ένα ποσό κοντά στα 75 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ.

Η διαφορά εκτιμάται ότι είναι μικρή και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μέρσεσαϊντ είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Άλισον. Αυτό υποστηρίζει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής γκολκίπερ έχει ήδη μιλήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ, σημάδι που δείχνει ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μένει να φανεί εάν η Τσέλσι, που αναμένεται να κινηθεί και αυτή για τερματοφύλακα εφόσον αποχωρήσει ο Τιμπό Κουρτουά (ακούγεται έντονα για Ρεάλ), θα ισοφαρίσει την πρόταση της Λίβερπουλ για τον γκολκίπερ της Ρόμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.