Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τραυματίστηκε ο Ελβετός Σέρερ, στην θέση του για το ντέρμπι ο Φενταγί!

Τραυματίστηκε ο Ελβετός Σέρερ, στην θέση του για το ντέρμπι ο Φενταγί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2018 23:32
Ξαφνική αλλαγή διαιτητή για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ καθώς ο Ελβετός Σέρερ τραυματίστηκε και τη θέση του παίρνει ο Σαν Φενταγί, διαιτητής 3ης κατηγορίας της UEFA.

Ο 36χρονος Σαν Φενταγί θα είναι τελικά ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μετά τον ξαφνικό τραυματισμό του Σέρερ. Ο Ελβετός ρέφερι έχει διευθύνει φέτος 7 ματς, 6 στην Ελβετία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 1 στα προκριματικά του Champions League. Είναι διεθνής από το 2011 και σε 20 διεθνή ματς του έχει βγάλει 72 κίτρινες, 37 σε γηπεδούχους, 35 σε φιλοξενούμενους και 3 κόκκινες σε φιλοξενούμενους. Έχει δώσει και 9 πέναλτι.

Πρόκειται για διαιτητή 3ης κατηγορίας της UEFA, της τελευταίας δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι οι βοηθοί που έχουν οριστεί για το ματς είναι οι Σλάνταν Γιοσίποβιτς και ο Μπεκίμ Ζογκάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Ισπανός, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν.

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.