Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με ισπανική συνταγή η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με ισπανική συνταγή η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2018 20:58
Με γκολ των Μοράτα (2) και Πέδρο η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έπιασε την Λίβερπουλ στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ισοφάρισαν προσωρινά με Τάουνσεντ (53’) οι «αετοί».

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε η Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διατηρήθηκαν στο -2 από την κορυφή, ισοβαθμώντας με την Λίβερπουλ στους 27 βαθμούς.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πήρε από το καλημέρα τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 32’ άνοιξε το σκορ με ισπανικό συνδυασμό. Ο Πέδρο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μοράτα με ωραία ενέργεια και τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Η Κρίσταλ Πάλας απάντησε στο 53’ με τον Τάουνσεντ ύστερα από όμορφη συνεργασία με τον ΜακΆρθουρ όμως στο 65’ ο Μοράτα «χτύπησε» ξανά «γράφοντας» το 2-1 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Τα πάντα τελείωσαν στο 70’ με τον Πέδρο να σκοράρει με δυνατό πλασέ έπειτα από σέντρα του Μάρκος Αλόνσο. Στις καθυστερήσεις ο Μοράτα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το χατ-τρικ, καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Χένεσι και έτσι το 3-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.