Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Εξάσφαιρη» η Σίτι, παλικαρίσιο comeback της Χοφενχάιμ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Εξάσφαιρη» η Σίτι, παλικαρίσιο comeback της Χοφενχάιμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2018 01:30
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-0 την Σαχτάρ στο «Έτιχαντ» και έφτασε τους 9 βαθμούς, την ώρα που η Χοφενχάιμ έκανε ηρωικό comeback στην έδρα της Λιόν (2-2) παίζοντας με παίκτη λιγότερο για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με τη Σαχτάρ στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 6-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Μόλις στο 13΄ ο Μαχρέζ έβγαλε την ασίστ στον Νταβίντ Σίλβα και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 24’ ήρθε η φάση του αγώνα, αφού ο Στέρλινγκ έμπλεξε τα πόδια του στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Κασάι έδωσε πέναλτι (!), το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ζεσούς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Στέρλινγκ (48’) έκανε το 3-0 έπειτα από ασίστ του Ουκρανού Ζιντσένκο, ενώ στο 72’ ο Ζεσούς σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα του πέναλτι για το 4-0. Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 90+2’ ενώ λίγο νωρίτερα ο Μαχρέζ (84’) έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο θεσμό με τη φανέλα των «πολιτών».

Με το 6-0 η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στους 9 βαθμούς και διεκδικεί την επόμενη αγωνιστική στη Λιόν την πρωτιά του ομίλου.

Παλικαρίσιο comeback της Χοφενχάιμ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Εξάσφαιρη» η Σίτι, παλικαρίσιο comeback της Χοφενχάιμ
Οι «λιονέ», αν και προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με 2-0 επί της Χοφενχάιμ, είδαν τη γερμανική ομάδα να ισοφαρίζει σε 2-2 μέσα στη Γαλλία, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 51’.

Τα γκολ των Φεκίρ (20΄) και Ντομπελέ (28΄) έδωσαν από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα στη γαλλική ομάδα που στο 51’ έμεινε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Νούχου με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο η Χοφενχάιμ δεν το έβαλε κάτω και στο 65’ μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ του Κράμαριτς.

Ο Μπάουμαν με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε «όρθια» την γερμανική ομάδα και στο 90+2’ ήρθε η λύτρωση. Μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Ζοέλιντον πήρε την κεφαλιά και ο Καντεράμπεκ από κοντά πλάσαρε για το τελικό 2-2.

Με το βαθμό, η Χοφενχάιμ έφτασε τους 3 και βρίσκεται πλέον στο -3 από την 2η Λιόν, που μπήκε σε περιπέτειες.

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 9 12-3
2. Λιόν 6 9-8
3. Χόφενχαϊμ 3 8-9
4. Σαχτάρ 2 4-13

Επόμενη αγωνιστική (27/11)

Λιόν - Μάντσεστερ Σίτι
Χόφενχαϊμ - Σάχταρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.