Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σκέφτεται Μήτρογλου για τον Γενάρη ο Μαρινάκης»

«Σκέφτεται Μήτρογλου για τον Γενάρη ο Μαρινάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2018 01:34
Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από την Μαρσείγ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «lephoceen», η Μαρσέιγ θέλει να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως: «Ο Μαρινάκης είναι θυμωμένος από τις δυο ήττες και τις δυο ισοπαλίες και σκέφτεται από καιρό να φέρει πίσω το είδωλο των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο δανεισμός του Χασάν εξελίχθηκε σε αποτυχία και ο Ολυμπιακός συζητά τη λύση του συμβολαίου του με την Μπράγκα. Ο Μαρινάκης θα μπορούσε να προσφέρει όσα χρειάζονται για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Πειραιά.

Η Μαρσέιγ δεν ελπίζει πως θα πάρει πίσω τα 15 εκατ. ευρώ που έδωσε, ωστόσο θέλει να απαλλαγεί από το βάρος των 330.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα έχοντας συμβόλαιο έως το 2021. Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα δώσει ο Μαρινάκης» τονίζεται στο δημοσίευμα και καταλήγει «Οποια πρόταση κι αν έρθει από τον Ολυμπιακό, οι Μασσαλοί θα την εξετάσουν».

Οι Μασσαλοί μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκονται στην 6η θέση του Σαμπιονά, με τον 30χρονο φορ να μετράει 3 γκολ σε 14 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.