Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Ελβετία έριξε πεντάρα στο Βέλγιο

Nations League: Η Ελβετία έριξε πεντάρα στο Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2018 00:42
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 17’ η Ελβετία με χατ-τρικ του Σεφέροβιτς, διέλυσε με 5-2 το Βέλγιο στη Λουκέρνη και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το Final-Four της διοργάνωσης.

Σ’ ένα απίστευτο ματς στη Λουκέρνη, η Ελβετία ταπείνωσε με 5-2 το Βέλγιο και πήρε αυτή την πρόκριση για το Final-Four του θεσμού.

Ποιος θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στην αναμέτρηση όταν στο 17’ το σκορ ήταν στο 0-2 υπέρ του Βελγίου χάρη στα δύο γκολ του Τοργκάν Αζάρ (2’, 17’); Στο 26’ ο Ροντρίγκεζ με πέναλτι μείωσε σε 1-2, στο 31’ ο Σεφέροβιτς έκανε το 2-2, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης το 3-2!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν άλλο ένα γκολ για να ξεπεράσουν τους Βέλγους στην ισοβαθμία και το βρήκαν στο 62’ με τον Ελβέντι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να απαντήσουν όμως παρουσίασαν μεγάλα αμυντικά κενά και στο 84’ δέχτηκε τη χαριστική βολή από τον Σεφέροβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το τελικό 5-2.

Έτσι η Ελβετία έκλεισε θέση για το Final-Four του θεσμού, όπου βρίσκονται ήδη οι Πορτογαλία και Αγγλία. Το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί από την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ολλανδία, με τους «οράνιε» να χρειάζονται ένα βαθμό για να προσπεράσουν την Γαλλία στην κορυφή του 1ου ομίλου της League A.

Η βαθμολογία:

1. Ελβετία 9
2. Βελγίο 9
3. Ισλανδία 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.