Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Στο Κορωπί για δοκιμή από τον Παναθηναϊκό ο Αρμενάκας!(vid)

Στο Κορωπί για δοκιμή από τον Παναθηναϊκό ο Αρμενάκας!(vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2018 19:55
Ο Ελληνοαυστραλός 20χρονος εξτρέμ, Παναγιώτης Αρμενάκας προπονείται από σήμερα στο Κορωπί και αν πείσει θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Κορωπί ο Ελληνοαυστραλός δεξιός εξτρέμ Παναγιώτης Αρμενάκας. Ο 20χρονος θα περάσει από τον έλεγχο του Γιώργου Δώνη και αν πείσει θα αποκτηθεί από το «τριφύλλι».

Γεννήθηκε στο Νιούπορτ των Η.Π.Α. αλλά σε πολύ μικρή ηλικία η οικογένειά του μετακόμισε στην Αυστραλία, όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Σίνδεϊ Ολύμπικ. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και το 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπρέσια.

Ακολούθησε η Γουότφορντ και κατόπιν η Ουντινέζε, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών. Έτσι, έγινε ο νεότερος Αυστραλός παίκτης που κατάφερε κάτι τέτοιο σε ομάδα που αγωνίζεται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ακολούθησε η Γουότφορντ και κατόπιν η Ουντινέζε, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών. Έτσι, έγινε ο νεότερος Αυστραλός παίκτης που κατάφερε κάτι τέτοιο σε ομάδα που αγωνίζεται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα, μετρώντας 10 γκολ σε 51 παιχνίδια ενώ είχε και ένα μικρό πέρασμα από τη Β' κατηγορία του Βελγίου με την Τούμπιζε.

Την ίδια περίοδο έγινε διεθνής τόσο με την Κ17 της Ελλάδας (δύο συμμετοχές), όσο και με την αντίστοιχη της Αυστραλίας (επτά συμμετοχές), ενώ αργότερα αγωνίστηκε και στην Κ23 της Αυστραλίας.

Είναι ελεύθερος εδώ και τρεις μήνες από την Ουντινέζε ενώ το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονταν από την Γουέστ Χαμ χωρίς να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.