Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Η ΚΕΔ όρισε τον Ευαγγέλου και όχι ξένο διαιτητή για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ όρισε τον Ευαγγέλου και όχι ξένο διαιτητή για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2018 18:16
Για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ είναι ο Αθηναίος Αγγελος Ευαγγέλου, με τον Περέιρα να απορρίπτει έτσι τα αιτήματα των δύο ομάδων για ξένο ρέφερι.

Έλληνες διαιτητές επέλεξε για την 11η αγωνιστική της Super League ο Μέλο Περέιρα.

Για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι, ο διαιτητής που ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι ο Αθηναίος μη διεθνής, Αγγελος Ευαγγέλου, παρά το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους ρέφερι στα υπόλοιπα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα αλλά και το αίτημα της ομάδας του Περιστερίου για ξένους διαιτητές στους αγώνες με τους «Big-4».

Οι ρέφερι της 11ης αγωνιστικής:


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Δέτση (Αθηνών), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης).

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ: Σέζος (Κιλκίς), Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.