Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε» (video)

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2018 01:10
Πανευτυχής για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλώνοντας πως είδε την ομάδα που ονειρεύονται όλοι στο Λιμάνι. Ο ίδιος έκανε λόγο για μεγάλη δικαίωση του πλάνου και για το «χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας που το μέλλον της ανήκει».

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν:

«Σήμερα ήταν μια τεράστια νίκη. Γράψαμε ιστορία. Ίσως είναι η πιο ιστορική νίκη γιατί συνδυάστηκε με πρόκριση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη, ιστορική ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες. Μετά το ματς έδωσα σε όλους συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη νίκη αλλά κυρίως για την απόδοση. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει, μην ξεχνάμε και τον αντίπαλο. Είδαμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, επιθετικό και διψασμένο για την πρόκριση. Ήταν μια δικαίωση για όλους, στηρίξαμε την ομάδα στα δύσκολα, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες φέτος όμως έχουμε πίστη και αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, έχει μέλλον. Θα πάμε ακόμη καλύτερα. Τώρα, ζήτησα από όλους να ξεκουραστούν και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος για το ότι σηκώσαμε τη σημαία του Ολυμπιακού και της Ελλάδας ψηλά στην Ευρώπη που συζητάει τώρα για αυτή τη νίκη που μας κάνει περήφανους. Το είδατε και με τον κόσμο, όλοι μαζί μια οικογένεια πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και να είμαστε όλοι γεροί.

Για το αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύεται: Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός. Και το όνειρο ήταν οι ευρωπαϊκές υπερβάσεις. Πιστεύω ότι είχαμε μέχρι σήμερα πολύ μεγάλες βραδιές στο Καραϊσκάκη. Σήμερα ήταν μια ακόμα μεγαλύτερη γιατί συνδυάστηκε με πρόκριση. Είδατε πως πανηγύρισε ο κόσμος, αυθόρμητα και όμορφα. Είναι αυτό που ονειρευόμαστε όλοι και είναι μια μεγάλη δικαίωση.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτοί οι παίκτες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε δίπλα στην ομάδα. Θα πάμε ακόμα καλύτερα και αν μπορούμε να βρούμε 1-2 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα το κοιτάξουμε σοβαρά. Επαναλαμβάνω, χτίζεται μια πολύ μεγάλη ομάδα και το μέλλον της ανήκει


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.