Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Μέσι με το πέμπτο Χρυσό Παπούτσι! (vid)

Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Μέσι με το πέμπτο Χρυσό Παπούτσι! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2018 16:14
Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του με το Χρυσό Παπούτσι και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με 34 γκολ την περσινή σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο νικητής του Χρυσού Παπουτσιού για τη σεζόν 2017-18, παραλαμβάνοντας το βραβείο του σε εκδήλωση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα κατακτάει το Χρυσό Παπούτσι και δεύτερη συνεχόμενη, καθώς και πέρυσι το βραβείο είχε καταλήξει στον ίδιο.

Έτσι, ο «Πούλγκα» πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις, αφήνοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 4, ενώ ακολουθούν με δύο κατακτήσεις διάφοροι παίκτες, ανάμεσά τους μεταξύ άλλων ο Εουσέμπιο, ο Γκερντ Μίλερ, ο Τιερί Ανρί ο Λουίς Σουάρες, ο Ντιέγο Φορλάν, ο Μάριο Ζαρντέλ κτλ.

Μετά την απονομή, ο Μέσι δήλωσε τα εξής: «Δεν το περίμενα όλο αυτό όταν ξεκίνησα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας και να μπορέσω να θριαμβεύσω στο ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και κυρίως τους συμπαίκτες μου. Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, έχω δίπλα μου τους καλύτερους του κόσμου στις θέσεις τους και αυτό κάνει τα πάντα να είναι πιο εύκολα για να μπορώ να καταφέρνω να βραβεύομαι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι οδηγεί την κούρσα και για το φετινό βραβείο, μετρώντας 14 γκολ (28 βαθμούς) με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στη δεύτερη θέση με 12 γκολ ισοβαθμούν οι Κίλιαν Εμπαπέ (Παρί), Νικολάς Πέπε (Λιλ), Κρίστοφ Πιάτεκ (Τζένοα) και Εμιλιάνο Σάλα (Ναντ). Ένα γκολ λιγότερο (11) έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος διανύει την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.