Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ, ξέφυγε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ, ξέφυγε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2019 21:39
Με πέναλτι του Σαλάχ η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Μπράιτον εκτός έδρας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Νιούκαστλ στο Λονδίνο και ξέφυγε με +6 από την 5η Άρσεναλ.

Μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και τον αποκλεισμό από την Γουλβς στο Κύπελλο, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, περνώντας με 1-0 από την έδρα της Μπράιτον.

Οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των «γλάρων». Σε μια από τις λίγες επικίνδυνες φάσεις, ο Γκρος ανέτρεψε τον Σαλάχ στην περιοχή και ο Αιγύπτιος με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Από την άλλη, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ στην έδρα τη Γουέστ Χαμ, ξέφυγε με +6 στη μάχη της τετράδας.

Οι Λονδρέζοι πέτυχαν δύο όμορφα γκολ με Πέδρο (9’) και Γουίλιαν (57’), με τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 40’ με τον Κλαρκ. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της αλλά πήρε μια πολύτιμη νίκη που την φέρνει στο +6 από την 5η θέση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.