Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Πληγώθηκε» στο 89’ και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: «Πληγώθηκε» στο 89’ και τώρα… τρέχει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2019 22:00
Ο Ολυμπιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου αλλά το γκολ του Βέρμπιτς στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον οι Πειραιώτες ψάχνουν νίκη ή ισοπαλία με 3-3, 4-4 κοκ στο Κίεβο για να πάρουν το εισιτήριο για τους «16».

Αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραίσκάκης» και πλέον χρειάζεται νίκη στο Κίεβο για να πάρει αυτός το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» βολεύονται και με ισοπαλία αρκεί αυτή να είναι με πολλά γκολ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Χασάν. Δέκα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με σουτ του Φορτούνη αλλά στο 27’ και κόντρα στη ροή η Ντιναμό κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κεντζιόρα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπουγάλσκι ανενόχλητος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και στο 40’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ένα τρομερό σουτ του Ντίας από τα 25 μέτρα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια ωστόσο στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις. Όσο περνούσαν τα λεπτά η Ντιναμό γίνονταν ολοένα και πιο απειλητική. Στο 60’ το σουτ του Σαραπένκο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σα, ο οποίος στο 70’ πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση σε προσπάθεια του Τσιγκάνκοφ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ποντένσε βγήκε απέναντι στον Μπόικο, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Η Ντιναμό συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε. Στο 89’ ο Γκαρμάς έκανε σέντρα από αριστερά, ο Τσικάνκοφ έδωσε με το κεφάλι στον Βέρμπιτς κι εκείνος με δυνατό σκαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.