Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Με την ίδια... ψυχή όπως και πέρσι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Χιμένεθ: «Με την ίδια... ψυχή όπως και πέρσι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2019 23:08
Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε τελικό το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια διάθεση και ψυχή με το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην Nova...

Για την προετοιμασία για το ντέρμπι:

"Προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο στο ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην επικεντρωθώ σε ότι έχει γίνει γιατί δεν έχουμε χρόνο να το αξιολογήσουμε. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να κερδίσουμε χρόνο".

Για την προϊστορία του με τον ΟΣΦΠ:

"Δεν μετράει αυτό. Έχει να κάνει μόνο με την ιστορία των ομάδων. Είναι ωραίο για την ΑΕΚ, τον κόσμο αλλά δεν παίξει ρόλο. Είμαστε σε ένα νέο πρωτάθλημα. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει μαζί όλη τη σεζόν ενώ εμείς είχαμε πολλές αλλαγές. Έφυγα, επέστρεψα. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δείξουμε τη διάθεση μας και να πάρουμε το καλύτερο"

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό:

"Αυτό τώρα είναι παρελθόν. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλούς παίκτες και έχει καλό προπονητή. Οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε τις δικές μας αξίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ένα θετικό αποτέλεσμα"

Για τις διαφορές των δύο ομάδων στην άμυνα:

"Πιστεύω ότι η άμυνα τους είναι καλή για ομάδα που επιτίθεται τόσο πολύ. Είναι διαφορετικό να παίξεις με δέκα παίκτες στην άμυνα. Θα δούμε λοιπόν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν στην επίθεση. Είναι βέβαια σημαντικό να έχει χρόνο να δουλέψεις το transitionσου από την επίθεση στην άμυνα". Για τις απουσίες της ΑΕΚ:

"Όταν έχεις τον Λόπες τραυματία η απώλεια του Χούλτ είναι πολύ μεγάλη και αυτό το γνωρίζαμε από πριν. Η ΑΕΚ είχε πάρα πολλούς τραυματίες φέτος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ποιοι μένουν εκτός. Το πρόβλημα είναι το φορτίο που έχουν άλλοι παίκτες με πολλά λεπτά συμμετοχής και λίγο χρόνο να ξεκουραστούν. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μεγάλο χρόνο και αν αυτό συνδυαστεί με παίκτες που δεν έπαιζαν είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ. Πάντα βέβαια ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και μαζί με την αποκατάσταση λειτουργεί ως συνδυασμός για να έρθουν αποτελέσματα".

Για το αν το παιχνίδι είναι τελικός:

"Είναι σίγουρα ένας τελικός. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να μην χάσουμε την τρίτη θέση και να παλέψουμε για τη δεύτερη. Πρέπει να πάμε όμως βήμα-βήμα. Αν προσπαθήσεις να βελτιωθείς άμεσα τότε μπορείς να σκοντάψεις"

Για την επιστροφή του Πόνσε:

"Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση αλλά έτσι είναι. Παίζουμε δύο διοργανώσεις παίζαμε σε τρεις και κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Το σημαντικό είναι ο Πόνσε να βρίσκεται στο 100%. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα όπως όμως είναι όλοι".

Για την επιστροφή του και αν βρήκε διαφορές:

"Αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο όπως πριν φύγω. Έχω τρεις περιόδους εδώ, έχω πολλούς και καλούς φίλους και δεν χάνω την επαφή μαζί τους ακόμα και όταν είμαι στην Ισπανία. Αυτή τη φορά ήρθα για να βοηθήσω σε μια δύσκολη στιγμή. Η αγάπη που έχω απέναντι στο κλαμπ κάνει την ευθύνη να αυξάνεται. Γι' αυτό θέλω να δώσουμε όλοι το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Να το προσπαθήσουμε και ο θεός και το ποδόσφαιρο να το φέρει".

Για το περσινό διπλό στο Καραϊσκάκη:

"Είναι κάτι που πρέπει να το ξεχωρίσουμε από το παρόν και το μέλλον. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Η ομάδα πέρσι είχε ψυχή και δεν τα παρατούσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να έχεις όμως αυτή την ψυχή πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Πέρσι την είχαμε και φέτος πρέπει να προσπαθήσουμε να την έχουμε και πάλι".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.