Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Έχουμε πίσω μας ιστορία που μας σπρώχνει για την πρόκριση» (video)

Αναστασιάδης: «Έχουμε πίσω μας ιστορία που μας σπρώχνει για την πρόκριση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2019 17:42
Μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης πριν την πρεμιέρα της Εθνικής κόντρα στο Λιχτενστάιν (23/03, 21:45), τονίζοντας ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη με βάση την ιστορία της να κάνει το βήμα παραπάνω

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

Για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020: «Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε από πίσω μας την ιστορία που μας σπρώχνει. Πρέπει να τη λάβουμε υπόψη μας. Είμαστε υποχρεωμένοι γι΄ αυτή την ιστορία να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για τα δύο πρώτα ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία ανέφερε: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, εάν θα κάνουμε αυτό που θέλουμε αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι, διότι για μένα όλα τα ματς ισοδυναμούν με τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αυτό πρέπει να περάσουμε στα παιδιά.»

Για το αν ο αποκλεισμός από το Nations League θα επηρεάσει την ομάδα, απάντησε: «Σίγουρα θα επηρεάσει θετικά την ομάδα. Θα το συζητήσουμε, θα το δούμε κι ανάλογα θα λειτουργήσουμε».

Για τις αλλαγές στην Εθνική είπε: «Δεν αλλάζει τίποτα στην Εθνική ομάδα. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τα παιδιά, ότι μπορούν, ότι οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Υπάρχει μια κατάσταση τέτοια, που δείχνει ότι εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα. Με βοήθησε ο Θεός και είμαι εδώ. Για να είμαι εδώ κάτι καλό θα έχει στο μυαλό του να κάνει. Ελπίζω με την παρουσία μου να ξεκινήσει μία νέα αρχή, ούτως ώστε η ομάδα να βρεθεί στο σημείο εκείνο που θέλει ο κόσμος, όλος ο ελληνικός λαός».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.