Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρίστενσεν: «Η Τσέλσι μας ενημέρωσε ότι δεν θα φύγει κανείς το καλοκαίρι»

Κρίστενσεν: «Η Τσέλσι μας ενημέρωσε ότι δεν θα φύγει κανείς το καλοκαίρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2019 20:23
Η διοίκηση της Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς το καλοκαίρι εφόσον πέσει στο κενό η έφεση για την απαγόρευση μεταγραφών, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αμυντικός της ομάδας, Αντρέας Κρίστενσεν.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει επιβάλει τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών στην Τσέλσι για τις επόμενες δύο περιόδους, και πρόστιμο 400.000 λιρών. Οι «μπλε» έχουν ασκήσει έφεση, που θα εκδικαστεί στις 11 Απριλίου, αλλά εάν δεν δικαιωθούν, τότε δεν θα συζητήσουν με καμία ομάδα για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών το φετινό καλοκαίρι.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν οι παίκτες σύμφωνα με τον Δανό στόπερ της ομάδας, Αντρέας Κρίστενσεν: «Τα μηνύματα που έχω είναι ότι η Τσέλσι θα κρατήσει όλους τους παίκτες σε αυτή την περίπτωση. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για μένα να την αποδεκτώ», τόνισε ο 22χρονος, που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Σάρι στον πάγκο.

Φυσικά στο μυαλό όλων έρχεται το τι θα γίνει με την περίπτωση του Έντεν Αζάρ σε ένα τέτοιο σενάριο. Ο Βέλγος αστέρας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι (σ.σ. λήγει το καλοκαίρι του 2020) και οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ έχουν φουντώσει για τα καλά. Δεν αποκλείεται βέβαια οι «μπλε» να αφήσουν τον παίκτη να υπογράψει στη «βασίλισσα» μιας και έχουν ήδη ενισχυθεί στη θέση του εξτρέμ με την απόκτηση του Κριστιαν Πουλισιτς από την Ντόρτμουντ. Μένει να φανεί αν ο Αμερικανός άσος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Αζάρ ή για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.