Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους»

Αναστασιάδης Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2019 00:38
Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το ισόπαλο 2-2 της Εθνικής στη Βοσνία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» μπήκε φοβισμένα στο ματς αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξε όπως έπρεπε και πήρε το βαθμό. Στο τέλος, αποκάλυψε πως είπε στους παίκτες του ότι αδικούν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Cosmote TV:

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος. Ήμασταν πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα έπρεπε ή μπορούσαμε. Δεν ήταν εύκολο να αλλάξουμε, αλλά είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε γι’ αυτό. Δεν μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μπήκαν πολύ φοβισμένα, δε ξέρω γιατί. Μετά το 20’ η ομάδα άρχισε να παίρνει μπροστά. Στο ημίχρονο τους είπα πως μπορούμε όχι μόνο να ισοφαρίσουμε, αλλά και να νικήσουμε αρκεί να είναι αυτοί που πρέπει να είναι.

Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Πριν λίγο τους είπα πως αδικούν τους εαυτούς τους. Το παιχνίδι άλλαξε στο 2-0, εκεί καταλάβαμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει Δεν πιστεύω πως πρέπει να πανηγυρίζουμε, αλλά να σκεφτούμε τί καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε πως δεν θα ξανασυμβούν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.