Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα στο Φάληρο

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα στο Φάληρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2019 22:29
Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς για φέτος στο Καραϊσκάκη επικράτησε με 4-0 της Ξάνθης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είπε χορταστικό «αντίο» στον κόσμο του. Δύο γκολ ο Γκιγιέρμε, από ένα οι Ομάρ και Φορτούνης!

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στο τελευταίο εντός έδρας ματς οτυ Ολυμπιακού και είδε την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επικρατεί με το εμφατικό 4-0 της Ξάνθης. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη, ενώ είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα (22-3 οι τελικές)

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς αφού στο 10’ ο Γκιγιέρμε σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φορτούνη, ενώ στο 16’ ο Βραζιλιάνος βρήκε ξανά δίχτυα με ωραίο τελείωμα μετά από φάση που άρχισε με δικό του κλέψιμο. Την ασίστ έδωσε ο Ομάρ ο οποίος στο 43’ μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, σκοράροντας από κοντά μετά από το δοκάρι στο σουτ του Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 57’ πέτυχε και 4ο γκολ. . Ο Γκιγιέρμε έβγαλε εξαιρετική βαθιά μπαλιά στον Φορτούνη που από κοντά έγραψε το 4-0. Οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ στο 69ο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο στο πρώτο ματς του μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

Το 4-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με χορταστική εμφάνιση τον κόσμο του. Στον αντίποδα, οι Ακρίτες βρίσκονται μόλις στο +1 από την 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.