Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διπλό παραμονής του ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: Διπλό παραμονής του ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2019 22:51
Ο ΟΦΗ κέρδισε με ανατροπή (3-1) τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ψυχωμένος ΌΦΗ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους 28 πόντους, ανεβαίνοντας στην 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ

Οι «πράσινοι», που είχαν πολλές απουσίες, πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ με εύστοχο πέναλτι του Μακέντα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος και μέχρι το γκολ δεν υπήρξε καμία αξιόλογη φάση.

Στο δεύτερο μέρος ο ΌΦΗ τα έπαιξε όλα για όλα και στο 57’ έφερε το σκορ στα ίσα. Μετά από γέμισμα του Μπράουν, ο Σάσι πήρε την κεφαλιά προ του Διούδη που πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Μακέντα είδε την μπάλα να χτυπάει πάνω του και στη συνέχεια να περνάει τη γραμμή.

Οι Κρητικοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 68’ είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Σάσι για το 1-2. Αυτό ήρθε στο 71’ με τον Τυνήσιο να πλασάρει σε κενή εστία μετά από ασταθές επέμβαση του Διούδη σε γύρισμα του Φερέιρα. Το… κερασάκι έβαλε στο 88’ ο Γιακουμάκης, σκοράροντας με όμορφη ενέργεια και τελείωμα για το τελικό 1-3.

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Αποστολάκης (61’ Καμπετσής), Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Άλτμαν (28’ Κάτσε), Μακέντα, Μουνιέ (68’ Αρμενάκας).

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Νέιρα, Κουτσιανικούλης (46’ Ντίνας), Σασί (78’ Γιακουμάκης), Βαζ (88’ Κυριακίδης), Φερέιρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.