Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ράσφορντ: «Aς ξεχάσουμε τετράδα και Τσάμπιονς Λιγκ και ας ξαναγίνουμε Γιουνάιτεντ» (vid)

Ράσφορντ: «Aς ξεχάσουμε τετράδα και Τσάμπιονς Λιγκ και ας ξαναγίνουμε Γιουνάιτεντ» (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/4/2019 10:47
Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά και την ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να αποκτήσει ξανά την ταυτότητα της, χωρίς να σκέφτεται την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί πολλοί οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" να μην στεναχωρήθηκαν και τόσο με την χθεσινή ήττα, καθώς φαίνεται ότι ούτε αυτό το πρωτάθλημα θα καταλήξει στη Λίβερπουλ, η εικόνα όμως της ομάδας τους ακόμα μια φορά δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, ειδικά σε ένα ντέρμπι με την συμπολίτισσα.

Η κατάσταση πλέον για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύει, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να απασχολεί την ομάδα, σύμφωνα με τον Ράσφορντ.

«Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν παίξαμε όπως αρμόζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά νομίζω ότι γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες δεν παίζουμε όπως θα έπρεπε, δεν θυμίζουμε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν περιμέναμε ποτέ να βρεθούμε σε τέτοια θέση, έχουμε διανύσει δύσκολο δρόμο. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει πάει λάθος.

Έλεγα ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα ή την πρώτη τετράδα. Απλά δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το ντέρμπι. Είναι λογικό να έχουν απογοητευθεί οι οπαδοί μας. Δεν ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον στ' αποδυτήρια. Ας ξεχάσουμε την τετράδα, ας ξεχάσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν κι ας ξαναπαίξουμε σαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.