Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ζήτησε δανεισμό του Βράνιες η ΑΕΚ, θετική η Άντερλεχτ αν…»

«Ζήτησε δανεισμό του Βράνιες η ΑΕΚ, θετική η Άντερλεχτ αν…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2019 15:35
Η ΑΕΚ εξέφρασε στην Άντερλεχτ το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες με τη μορφή δανεισμού. Επικοινωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ είχε ο Βόσνιος αμυντικός.

Προσπάθειες για να ξαναντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Όγκνιεν Βράνιες έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν οι «Het Nieuwsblad» και «Het Laatste Nieuws», ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και ζήτησε τον δανεισμό του Βόσνιου στόπερ.

Σύμφωνα με τα βελγικά Μέσα, η Άντερλεχτ είναι απόλυτα θετικά, με την προϋπόθεση να καλύψει η ΑΕΚ το συμβόλαιό του, που ανέρχεται περίπου στις 800-900 χιλ. ευρώ. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το μισό συμβόλαιο και μένει να φανεί αν θα υπάρξει η χρυσή τομή.

Στα θετικά το γεγονός πως όλες οι πλευρές επιθυμούν να βρεθεί λύση, αφού ο 30χρονος δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο, ενώ σύμφωνα με την Live Sport ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και του μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ:

«Μίστερ, ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη πέρυσι. Θέλω να σου ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για όλα και να ξέρεις ότι θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί σου», εμφανίζεται να του είπε ο Βόσνιος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.