Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Υπόθεση «Δικεφάλων» και ο φετινός τελικός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Υπόθεση «Δικεφάλων» και ο φετινός τελικός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2019 20:26
Ο ΠΑΟΚ κράτησε στο 0-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 2-0 της
Τούμπας, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Λαμία εκτός έδρας και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον «Δικέφαλο» για 3η σερί χρονιά

Ντέρμπι «Δικεφάλων» θα είναι και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «σφράγισαν» τα εισιτήρια για τον τελικό του θεσμού και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 3η σερί φορά, με τον «Δικέφαλο» να έχει 2x2 επιτυχίες.

Στο ματς της Τρίπολης, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ φάνηκε ότι είχε ακόμα το μυαλό του στη φιέστα και τα βρήκε σκούρα από τον Αστέρα. Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι και είχαν δύο σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος με τα σουτ των Κώτσιρα (6’) και Τασουλή (35’), ενώ στο 43’ φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Βαρέλα.

Τα παράπονα των γηπεδούχων δεν έμειναν εκεί, αφού στο 47’ ο Τσιλιανίδης βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ίνγκασον, το οποίο όπως φάνηκε στο ριπλέι δεν έγινε ποτέ. Οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με Τσιλιανίδη (48’) και Δουβίκα (66’) αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με Πέλκα (71’) και Ολιβέιρα (90’), με το 0-0 να μένει ως το φινάλε.

Από την άλλη, στο παιχνίδι της Λαμίας, η ΑΕΚ έφτασε σε μια άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-0 και με συνολικό σκορ 6-0, προκρίθηκε στον τελικό για 4η σερί χρονιά! Η «Ένωση» μπήκε φουριόζα και είχε δύο δοκάρια με Πόνσε (24’) και Μάνταλο (28’), ενώ η Λαμία απάντησε με δοκάρι του Μπερόγλιο (35’). Ένα λεπτό μετά η ΑΕΚ είχε τρίτο δοκάρι με τον Λιβάγια αλλά στην επαναφορά ο Πόνσε σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 0-1

Η «Ένωση» συνέχιζε να πιέζει και στο 42’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Οικονόμου, ενώ στο 45+1’ ο Μάνταλος βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για επιθετικό φάουλ, αφού δεν υπήρχε παράβαση. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε ορεξάτα και στο δεύτερο μέρος, σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Στο 53’ το σουτ του Μπακασέτα κόντραρε στον Σκόνδρα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 60’ ο Χουλτ έκανε τη σέντρα και ο Βάντερσον στην προσπάθεια του να κόψει έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 0-4 ήταν το τελικό σκορ, με την Λαμία να είχε νέο δοκάρι με σουτ του Πίτι στο 83’ για το γκολ της τιμής. Στα αρνητικά για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Πόνσε, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στο 87’ και υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.