Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Ντάικ: «Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας»

Φαν Ντάικ: «Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/5/2019 10:13
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μιλώντας στο DAZN μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε ότι όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους, ότι πιστεύει ακόμα πως υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης και ότι η ομάδα του δεν τα παρατάει ποτέ.

«Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ενώ και στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες επίσης. Διεκδικούμε ακόμα δύο διοργανώσεις και πολλές ομάδες θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μας», τόνισε ο Ολλανδός αμυντικός, ενώ συνέχισε «Τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε γιατί έτσι είμαστε. Δεν τα παρατάμε ποτέ και αποδείξαμε στο παιχνίδι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλες ευκαιρίες απέναντι τους, το μόνο που μένει είναι να σκοράρουμε».

Ο Φαν Ντάικ έχει εξελιχθεί φέτος σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Λίβερπουλ, διανύει εξαιρετική χρονιά και πρόσφατα ψηφίστηκε από τους όλους τους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ, ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.