Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε η Λάτσιο (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε η Λάτσιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2019 01:04
Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 την Αταλάντα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και πανηγύρισε το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη.

Κυπελλούχος Ιταλίας για 7η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Λάτσιο, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Αταλάντα στο «Ολίμπικο». Έτσι έπιασε την Ίντερ στην 3η θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις του τροπαίου ενώ εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη σεζόν 2019-20!

Στα του αγώνα, η Αταλάντα είχε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όταν στο 25’ ο Ντε Ρουν επιχείρησε σουτ εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 41’ η κεφαλιά του Ζαπάτα από καλή θέση πέρασε άουτ. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Γκασπερίνι να είχε την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των «λατσιάλι». Μάλιστα στο 74’ είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ του Γκόμες από πολύ πλάγια θέση.

Στο 76’ ο Ιντσάγκι πέρασε στο παιχνίδι τον Μιλίνκοβιτς-Σάβτις και ο Σέρβος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού στο 82’ έκανε το 0-1 με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Λέιβα. Η Αταλάντα δεν μπόρεσε να απαντήσει και στο 90’ ο Κορέα έριξε τη χαριστική βολή με όμορφη ενέργεια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.