Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησαν Λάτσιο και Ιντζάγκι για την ανανέωση του συμβολαίου

Συμφώνησαν Λάτσιο και Ιντζάγκι για την ανανέωση του συμβολαίου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/6/2019 14:27
Σιμόνε Ιντζάγκι και Λάτσιο θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους καθώς συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο Ιντζάγκι θα βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021, το παρόν έληγε το 2020, και με αυξημένα μάλιστα αποδοχές καθώς από τα 1,3 εκατ. ευρώ θα λαμβάνει τώρα 2 εκατ. Ο 43χρονος προπονητής αποτελεί βάσει τίτλων τον δεύτερο πιο επιτυχημένο στη ιστορία της ομάδας μετά τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, και αυτό φαίνεται ότι ανταμείβεται. Μπαίνει έτσι ένα τέλος στην έντονη φημολογία που υπήρχε στα ιταλικά μέσα για επαφές Ιντζάγκι και Γιουβέντους

«Θέλουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Η συμφωνία με τον Σιμόνε αποδεικνύει τη σχέση αγάπης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η ανανέωση της ομάδας ξεκινάει από τον ίδιο. Παρά τις φήμες που ακούγονταν ξέραμε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή. Τώρα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει τα προηγούμενα χρόνια και δεν καταφέραμε» σχολίασε ο πρόεδρος Λολίτο, αναφερόμενος κυρίως στο στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.