Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη μακέτα του νέου «Κλ. Βικελίδης»! (pics)

Η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη μακέτα του νέου «Κλ. Βικελίδης»! (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2019 23:54
Την ολική ανακαίνιση του «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζει ο Άρης, με τους «κιτρινόμαυρους» να δημοσιοποιούν τα εντυπωσιακά σχέδια του γηπέδου.

Ριζικές αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν στο φως της δημοσιότητας την μακέτα των εντυπωσιακών αλλαγών που πρόκειται να κάνουν στο γήπεδο τους και έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να αποκτηθούν οι απαραίτητες άδειες.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων όπου θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα θα γίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών του Άρη, Ευάγγελος Παντζαρτζίδης, έγραψε στα social media: «Μετά απο δύο χρόνια σιωπηλής δουλείας και σε συνεργασία με μεγάλο γράφειο μελετητών είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΑΡΗ. Ενα έργο που έχει γίνει η προεργασία ωστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου απο εμάς στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.