Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάνιας: «Η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου»

Κάνιας: «Η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2019 18:09
Ο Χοσέ Κάνιας παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ισπανό χαφ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Χοσέ Κάνιας στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ισπανός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου. Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης:

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά όταν μου έκανε πρόταση ο Ερυθρός Αστέρας, ήξερα τι πρέπει να κάνω. Είναι ένα κλαμπ με πλούσια ιστορία και με υψηλές απαιτήσεις, γι’ αυτό δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχθώ την πρόταση. Ο ΠΑΟΚ που πρόσφερε επέκταση συμβολαίου, αλλά η πρότασή του δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις μου. Νομίζω ότι ήταν σωστή κίνηση να μετακομίσω από τη Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμουν τυχερός που έχω αγωνιστεί σε ποιοτικές ομάδες στην Ισπανία και την Αγγλία, αλλά κάθε νέα πρόκληση είναι μία νέα εμπειρία», δήλωσε ο Κάνιας, ο οποίος αποκάλυψε πως η συζήτηση που είχε με τον Πρίγιοβιτς τον βοήθησε στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.