Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματβέεφ: «Tέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς»

Ματβέεφ: «Tέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2019 01:07
Ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Ματβέεβ, παραδέχτηκε πως το 4-0 είναι ένα σκορ που δεν μπορεί να ανατραπεί αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του θα βάλει τα δυνατά της, ενώ στάθηκε στον τραυματισμό του Καμπελά, ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματβέεβ, ο οποίος διατελεί χρέη πρώτου τεχνικού, αφού ο Μουράντ Μουσάεβ δεν έχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro:

Για το 4-0: «Είναι ένα σκορ που είναι δύσκολο να ανατραπεί. Tέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς. Πήρε μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Το α' μέρος ήταν ισορροπημένο. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Καμπελά. Μετά το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε αλλά επιλέξαμε το ρίσκο για να σκοράρουμε. Στο γήπεδό μας θα βάλουμε τα δυνατά μας.»

Για τις επιλογές της 11άδας: «Εμείς έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ. Έπρεπε να κάνουμε το ροτέισον. Δεν μας βγήκε σήμερα. Μας επηρέασε και πάλι λέω ο τραυματισμός του Καμπελά.

Για τον τραυματισμό του Καμπελά: «Θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα. Θα τον δουν οι γιατροί μας. Αρχικά μας έδωσαν το ΟΚ αλλά μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει.»

Για την αλλαγή του Μπεργκ και το κλίμα στην ομάδα: «Όσον αφορά στα αποδυτήρια δεν είναι καλό το κλίμα όπως καταλαβαίνετε αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Όσον αφορά στον Μπεργκ δεν μπορούμε να πούμε τι θα γινόταν. Είδαμε πως είχε πρόβλημα και ο Ραμίρες, οπότε θα ήταν ρίσκο πιο νωρίς αλλαγή»

Για την προσέγγιση του αγώνα και του Ολυμπιακού: «Όχι δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς. Δεν μας βγήκε σήμερα. Ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ και είχε το προβάδισμα, όπως και το έχει. Μάλλον έπρεπε να αντιδράσουμε πιο καλά μετά το 2-0. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να είμαστε ενωμένοι.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.