Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έβγαλε τα μάτια του στο Βελιγράδι

Τσάμπιονς Λιγκ: Έβγαλε τα μάτια του στο Βελιγράδι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2019 23:56
Ο Ολυμπιακός αν και πήρε το προβάδισμα στο σκορ, ηττήθηκε με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, πληρώνοντας την ανόητη αποβολή του Μπενζιά και τα λάθη στην άμυνα του.

Σε μειονεκτική θέση στη μάχη της 3ης θέσης βρέθηκε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα με γκολ του Σεμέδο (37’), ωστόσο στην επανάληψη δεν πατούσε καλά και στο 58’ ήρθε η ανόητη –και αυστηρή- αποβολή του Μπενζιά που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο και εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα λάθη στην άμυνα των Πειραιωτών, ανατρέποντας το σκορ με τους Βούλιτς (62’), Μιλούνοβιτς (87’) και Μποάκιε (90’). Στους μοιραίους ο Μεριά, ο οποίος έκανε το λάθος στη φάση της ισοφάρισης και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία δευτερόλεπτα πριν το γκολ της ανατροπής των γηπεδούχων

Το ματς:


Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέπληξε τους πάντες με τη βασική ενδεκάδα που επέλεξε για το παιχνίδι, αφού άφησε εκτός τους κομβικούς Ομάρ, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά και έδωσε φανέλα βασικού στους Τοροσίδη, Καμαρά, Λοδέρο και Μπενζιά.

Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο στο πρώτο μέρος, με τους Πειραιώτες να μη συναντούν κανένα πρόβλημα από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο στο πρώτο μισάωρο δεν κατάφεραν ούτε οι ίδιοι να δημιουργήσουν φάσεις τις προκοπής. Ένα σουτ και μια κεφαλιά του Γκερέρο στο διάστημα 32’-33’, που πέρασαν λίγο άουτ, ήταν οι πρώτες αξιόλογες φάσεις του αγώνα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 37’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από λανθασμένη αντίδραση του γκολκίπερ Μπόργιαν. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 0-1 έμεινε ως το ημίχρονο.Στην επανάληψη, ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έλεγχε το ρυθμό και στο 56’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Φαν λα Πάρα, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά μετά έγινε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, με τον Μπενζιά να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη για φάουλ από πίσω στον Κάνιας. Ένα αχρείαστο φάουλ και μια μάλλον αυστηρή απόφαση από τον Μπαστιάν που άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο και στο 60’ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ρόντιτς για την ισοφάριση. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού δύο λεπτά μετά ο Βούλιτς εκμεταλλεύτηκε το πολύ κακό διώξιμο του Μεριά και με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα του Μιλόγιεβιτς συνέχισε να πιέζει, χωρίς πάντως να δημιουργεί τη μεγάλη στιγμή, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος απείλησε στο 85’ με δυνατό σουτ του Καμαρά και ένα λεπτό μετά έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2, με τον Μεριά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Ο Ερυθρός Αστέρας γλίτωσε το γκολ και στο επόμενο λεπτό έφερε… τούμπα το ματς με τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από τον Σεμέδο μετά από εκτέλεση κόρνερ και «έγραψε» το 2-1. Αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 90’ ,μετά από φάση καρμπόν, ο Μποάκιε νίκησε με κεφαλιά τον Σα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με τη νίκη, η ομάδα του Βελιγραδίου έφτασε τους 3 βαθμούς και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον το προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (73’ Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55’ Βούλιτς), Γκαρσία, Φαν λα Πάρα (62’ Μποάκιε), Μάριν, Τομανέ

Ολυμπιακός (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέντο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89’ Ελ Αραμπί), Λοβέρα (61’ Ποντένσε), Μπενζιά, Μασούρας (79’ Ελαμπντελαουί), Γκερέρο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.