Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά: «Ζήτω από τα μίντια να σταματήσουν να διαδίδουν ψέμματα και φήμες»

Κουρτουά: «Ζήτω από τα μίντια να σταματήσουν να διαδίδουν ψέμματα και φήμες»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/10/2019 12:40
Εναντίον των δημοσιογράφων στράφηκε ο Τιμπό Κουρτουά, ζητώντας τους να σταματήσουν να δημοσιεύουν ψέμματα και φήμες.

Αφορμή στάθηκαν τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ επειδή υπέφερε από κρίσεις άγχους και τον γιούχαρε όλο το γήπεδο. Η ομάδα βέβαια τοποθετήθηκε επίσημα αναφέροντας ότι ο παίκτης της υπέφερε από στοματικές διαταραχές.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Βελγίου με το Σαν Μαρίνο (9-0) για τα προκριματικά του Euro 2020, o 27χρονος άσος φρόντισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ξέρω πως είναι να είσαι ένας παίκτης της ελίτ και να αντιμετωπίζεις την κριτική. Είμαι χαρούμενος και δεν έχω τέτοια θέματα με το άγχος. Ζητώ από τα μίντια να είναι υπεύθυνα και να δείχνουν σεβασμό έτσι ώστε να μην διαδίδουν ψέμματα και φήμες για τέτοια θέματα. Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πραγματικά. Οπότε πιστεύω ότι αυτό δείχνει μία έλλειψη σεβασμού τόσο προς τους παίκτες, όσο και στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αληθινά προβλήματα», τόνισε ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.