Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Oι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ 1 αποφάσισαν επ' αόριστον διακοπή από την 17η αγωνιστική

Oι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ 1 αποφάσισαν επ' αόριστον διακοπή από την 17η αγωνιστική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2019 19:52
Οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν επ' αόριστον αποχή, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική, που περιλαμβάνει τα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ.

Δραστικά μέτρα αποφάσισαν να πάρουν οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ, καθώς προχωρούν σε άμεση αποχή, αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον τους.

Οι διαιτητές είχαν καταστήσει σαφές ότι δεν μπορούν να συνεχίζουν να σφυρίζουν εφόσον υπάρχουν παράγοντες που καταθέτουν μηνύσεις εναντίον τους, ζητώντας να αποσυρθούν προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική τους απόφαση ήταν να κάνουν αποχή την 18η αγωνιστική, ωστόσο οι νέες δηλώσεις εναντίον τους μετά τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός αλλά και η ρίψη κροτίδας από αγνώστους στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής, Άγγελος Ευαγγέλου, τους οδήγησαν στην επ αόριστον αποχή από την 17η αγωνιστική.

Να σημειωθεί πως η 17η αγωνιστική περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ, τα οποία μετά από αυτή την εξέλιξη βρίσκονται στον… αέρα, όπως και όλο το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.