Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χόφενχαϊμ και Μπάγερν έπαιζαν πασούλες για 13 λεπτά ως το τέλος του αγώνα! (vid)

Χόφενχαϊμ και Μπάγερν έπαιζαν πασούλες για 13 λεπτά ως το τέλος του αγώνα! (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/2/2020 19:07
Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό διαδραματίστηκε στο φινάλε του παιχνιδιού ανάμεσα στην Χόφενχαϊμ και την Μπάγερν Μονάχου, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ανταλλάζουν πασούλες στα τελευταία 13 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο λόγος που προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο που ανήρτησαν οι οπαδοί των Βαυραρών κατά του ιδιοκτήτης της Χόφενχαϊμ και δημάρχου της πόλης Ντίτμαρ Χοπ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης προχώρησε στην διακοπή του παιχνιδιού για λίγα λεπτά και στην επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων αποφάσισαν να δείξουν την αντίρρηση τους προς τους οπαδούς με αυτήν την κίνηση.

Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε και το γεγονός ότι το σκορ ήταν ήδη στο 6-0 επί της Μπάγερν Μονάχου και ήταν πρακτικά αδύνατο να αλλάξει κάτι στα τελευταία λεπτά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μάλιστα οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Χόφενχαϊμ και προχώρησαν σε ένα standing ovation προς το πρόσωπο του Ντίτμαρ Χοπ, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους πάντες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.