Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ: «Κανείς δεν έδειξε συμπτώματα κορωνοϊού μετά την επαφή με Μαρινάκη»

Άρσεναλ: «Κανείς δεν έδειξε συμπτώματα κορωνοϊού μετά την επαφή με Μαρινάκη»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/3/2020 15:59
Η Άρσεναλ προέβη σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδό της, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» υποστηρίζουν ότι κανείς δεν έδειξε συμπτώματα κορωνοϊού μετά την επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε στις 27 του Φλεβάρη και κανένα από τα μέλη του συλλόγου που ήρθε σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

Συνεχίζουμε ν' ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο αναφορικά με τον κοροναϊό. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τα θέματα υγείας και συνεχίζουμε να προστατεύουμε τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας. Πραγματοποιούνται συχνοί καθαρισμοί των χώρων στο Έμιρεϊτς και το προπονητικό μας κέντρο».

Λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση και η Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο ιδιοκτήτης της Ευάγγελος Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κύριος Μαρινάκης διαγνώσθηκε αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα.

Ο σύλλογος ζητά συμβουλές από τους γιατρούς και από τα αρμόδια όργανα ώστε να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν τα σωστά μέτρα.

Μέχρι τότε ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.