Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβολή επ' αόριστον στην Πρέμιερ Λιγκ

Αναβολή επ' αόριστον στην Πρέμιερ Λιγκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/4/2020 18:05
Η Πρέμιερ Λιγκ πήρε σημαντικές αποφάσεις μετά την τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (3/4).

Όπως έγινε γνωστό η δράση αναβάλλεται επ' αόριστον μέχρι να είναι ξανά ασφαλής η κατάσταση για ποδόσφαιρο.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι θα συζητηθεί μείωση των συμβολαίων κατά 30%, ενώ εγκρίθηκε κονδύλι ενίσχυσης των ομάδων μικρότερων κατηγοριών, ύψους 125.000.000 λιρών.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Οποιαδήποτε επιστροφή στους αγώνες θα σημειωθεί μόνο με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης και όταν το επιτρέπει η ιατρική καθοδήγηση" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Premier League ανακοίνωσε ότι θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για μειώσεις της τάξης του 30%. Το Σάββατο (4/4) μάλιστα θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στη διοργανώτρια, στους ποδοσφαιριστές και στους εκπροσώπους των ομάδων.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να εγκριθεί κονδύλι 125 εκατομμύριων λιρών στις κατηγορίες της Football League και στα ερασιτεχνικά, ως αποτέλεσμα της οικομικής πανωλεθρίας που φέρνει ο κορονοϊός και η αναστολή των δραστηριοτήτων.

Μια από τις σημαντικές αποφάσεις, κατά τα άλλα, ήταν η στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας της χώρας (NHS) με το ποσό των 20 εκατ. λιρών.

Η Λίγκα, οι σύλλογοι, οι παίκτες και οι προπονητές εκφράζουν μεγάλη εκτίμηση για τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού του NHS και όλων των άλλων βασικών εργαζομένων που εργάζονται σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες».


Όπως έγινε πάντως γνωστό την Παρασκευή (3/4), διαθέσιμη είναι πλέον η Simulated Reality League, η οποία θα είναι μία λίγκα προσομοίωσης των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ και άλλων πρωταθλημάτων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.