Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότια Κορέα: Ποδόσφαιρο χωρίς χειραψίες, στενές συζητήσεις, φτυσιές και φυσήματα μύτης!

Νότια Κορέα: Ποδόσφαιρο χωρίς χειραψίες, στενές συζητήσεις, φτυσιές και φυσήματα μύτης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2020 17:44
Την Παρασκευή ξεκινάει η ποδοσφαιρική χρονιά στην Ν. Κορέα, με τους υπεύθυνους να έχουν πάρει μια σειρά αυστηρών μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό. Τι θα συμβεί αν κάποιος παίκτης βρεθεί θετικός στη διάρκεια της σεζόν.

Στη Νότια Κορέα η Κ-Λιγκ 1 και Κ-Λιγκ 2 είναι έτοιμες να ξεκινήσουν μετά την καραντίνα που προήλθε από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η σέντρα στην Κ-Λιγκ 1 θα γίνει στις 8 Μαΐου αντί για τον Φεβρούαριο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από 3 γύρους συν τα πλει-οφ, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 2 γύρους και εν συνεχεία οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, στο πρώτο γκρουπ οι πρώτες έξι και στο δεύτερο γκρουπ οι τελευταίες έξι της βαθμολογίας.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι άνθρωποι των ομάδων έχουν περάσει από ιατρικά τεστ για τον κορωνοϊό και όλοι έχουν βγει αρνητικοί. Αν επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα του ιού σε μια ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε οι αγώνες της καθώς και των αντιπάλων της θα ανασταλούν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούνται στους αγώνες της Ν. Κορέας:
  • Προς το παρόν τα παιχνίδια θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών
  • Θα υπάρχουν μπουκάλια με τον αριθμό της φανέλας που αντιστοιχεί στον κάθε παίκτη ξεχωριστά.
  • Θα πρέπει οι παίκτες να περιορίσουν να φτύνουν και να φυσούν τη μύτη τους
  • Οι παίκτες πρέπει να απέχουν από στενές συζητήσεις
  • Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες που συνήθως φτύνουν ή μιλούν στενά θα δέχονται ειδοποίηση. Οι κυρώσεις για όσους φτύνουν και μιλούν επανειλημμένα ή / και σκόπιμα θα αποφασιστούν από τη Λίγκα
  • Οι προπονητές θα πρέπει να φορούν μάσκες
  • Δεν θα υπάρχουν χειραψίες
  • Οι συνεντεύξεις θα δίνονται στον αγωνιστικό χώρο, με τους δημοσιογράφους να είναι στα δύο μέτρα
  • Αν παίκτης ομάδας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τότε οι αγώνες της καθώς και των αντιπάλων της θα διακοπούν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κον Ο-γκαπ:

Το ζωντανό ποδόσφαιρο είναι πραγματικά σπάνιο αυτές τις μέρες. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο να μάθει για το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ασία. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να ξεχάσουν τον ιό όταν θα παρακολουθούν την K-League.

Στη διαδικασία της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, συμβουλευτήκαμε ιατρούς εμπειρογνώμονες κι η κοινή τους άποψη είναι πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το ποδόσφαιρο όταν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων ασθενών θα ήταν κάτω από 30 τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο ιός έχει ηρεμήσει αλλά δεν έχει τελειώσει τελείως. Αν επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα του ιού σε μια ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε οι αγώνες της καθώς και των αντιπάλων της θα ανασταλούν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Διάφορες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες μας έχουν ρωτήσει ερωτήσεις για το πως διαχειριστήκαμε την κατάσταση βήμα-βήμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε τα πράγματα που κάναμε. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την σεζόν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.