Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με πρόστιμο-ρεκόρ τιμωρήθηκε η Σεούλ για τις sex dolls στις εξέδρες

Με πρόστιμο-ρεκόρ τιμωρήθηκε η Σεούλ για τις sex dolls στις εξέδρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2020 16:38
Με πρόστιμο-ρεκόρ ύψους 100 εκατ. γουόν (74,471 ευρώ) τιμωρήθηκε η Σεούλ ΦΚ μετά τις πλαστικές κούκλες-sex dolls που τοποθέτησε στις εξέδρες στον αγώνα με την Γκουανγκτζού.

Τα παιχνίδια στην Ν. Κορέα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Πολλές ομάδες επιλέγουν να βάζουν ηχητικά ώστε να δημιουργούν ατμόσφαιρα, ωστόσο η Σεούλ διάλεξε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου στην αναμέτρηση με την Γκουανγκτζού.

Συγκεκριμένα τοποθέτησε πλαστικές κούκλες-sex dolls στις εξέδρες, ενώ ορισμένες εξ αυτών είχαν πάνω τους ταμπέλες που διαφήμιζαν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Η Σεούλ ΦΚ απολογήθηκε για το περιστατικό αλλά δεν απέφυγε το πρόστιμο, ύψους 100 εκατ. γουόν (74,471 ευρώ), που αποτελεί ρεκόρ για ομάδα της Ν. Κορέας.

Ο σύλλογος έχει δικαίωμα ένστασης, αλλά με ανακοίνωση του λίγα λεπτά μετά την απόφασ ανέφερε πως θα αποδεχτεί ταπεινά την ποινή. Η ομάδα υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι πήρε κούκλες-sex dolls, οι οποίες ήταν κατασκευασμένες από μια εταιρεία της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος ήταν οπαδός της Σεούλ ΦΚ. Μάλιστα ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει την εταιρεία για πιθανή απάτη και δεσμεύθηκε να συνεργαστεί πλήρως με την έρευνα. Η ομάδα έχει επίσης ανέφερε ότι επίπληξε τους υπαλλήλους της που ήταν υπεύθυνοι για την τοποθέτηση τους στα καθίσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.