Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Bundesliga: Με φόρα η Ντόρτμουντ, θρίαμβος της Λεβερκούζεν, ξύπνησε η Βέρντερ (highlights)

Bundesliga: Με φόρα η Ντόρτμουντ, θρίαμβος της Λεβερκούζεν, ξύπνησε η Βέρντερ (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/5/2020 19:07
Με σημαντικά αποτελέσματα ξεκίνησε η 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και πλησίασε τη Μπάγερν Μονάχου, η Λεβερκούζεν πέρασε μόνη της στην 3η θέση μετά από τη νίκη της στην έδρα της Γκλάντμπαχ, ενώ η Βέρντερ ζωντάνεψε και πάλι στη μάχη της παραμονής.

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ:0-2

Με μία μεστή εμφάνιση η Ντόρτμουντ κατάφερε να φύγει με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και πλησίασε έτσι στον 1 βαθμό την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Το σκορ άνοιξε ο Γκερέιρο με πλασέ στο 32', το δοκάρι την έσωσε στο 48' και στην επανάληψη η Βόλφσμπουργκ πίεσε για την ισοφάριση. Στο 78' ωστόσο ο Σάντσο έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση , πάσαρε στον Χακίμι και εκείνος με ωραίο σουτ κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.




Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν:1-3

Σημαντικό διπλό για το σύνολο του Πέτερ Μπος απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και η Λεβερκούζεν μετά από καιρό πέρασε και πάλι στην 3η θέση που της δίνει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο φορμαρισμένος Χάβερτζ της έδωσε το προβάδισμα στο με πλασέ στο 7' και στο 45' ο ίδιος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με τον Ντεμιρμπάι στη συνέχεια να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς. Η Γκάντμπαχ ισοφάρισε με τον Τιράμ στο 52' για να έρθει όμως και πάλι ο Χάβερτζ στο 58' με πέναλτι να γράψει το 1-2. Στο 81' ο μοιραίος Ντεμιρμπάι σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπέντερ με τον ώμο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.




Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης:0-1

Με ένα γκολ του Μπίτενκουρτ στο 19' η Βέρντερ Βρέμης έφυγε με ένα πολύτιμο διπλό από την έδρα της Φράιμπουργκ και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ο Γερμανός μέσος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη ασίστ του Κλάασεν και με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια η Φράιμπουργκ πίεσε για την ισοφάριση ο Παβλένκα όμως με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε όρθια τη Βέρντερ η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες.




Πάντερμπορν-Χόφενχαϊμ:1-1

Χαμένες και οι δύο μοιάζουν με την ισοπαλία καθώς η Πάντερμπορν μένει πίσω στη μάχη της παραμονής ενώ η Χόφενχαϊμ σε αυτήν της Ευρώπης. Μόλις στο 4' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Κοβ μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Σρμπένι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπίτσαξιτς και με υπέροχο πλασέ ισοφάρισε. Στο 35' η Πάντερμπορν έφτασε πιο κοντά στο γκολ με την μπάλα όμως να καταλήγει στο δοκάρι. Η Χόφενχαϊμ ήταν πιο κινητική στην επανάληψη, αναποτελεσματική όμως στην τελική της προσπάθεια και έτσι παρέμεινε η ισοπαλία στο παιχνίδι.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.