Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερτομέου: «Θα είναι χειρότερα εκτός EuroLeague για τον Παναθηναϊκό»

Μπερτομέου: «Θα είναι χειρότερα εκτός EuroLeague για τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/5/2020 13:39
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ευρωλίγκα και ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε ότι εφόσον αυτό συμβεί, τα πράγματα θα είναι χειρότερα για την ελληνική ομάδα.

Οι «πράσινοι» ήρθαν ξανά σε ρήξη με την EuroLeague, με αφορμή την οικονομική ζημιά που προέκυψε από τη διακοπή της διοργάνωσης.

Μάλιστα φημολογείται ότι σκοπεύουν να μετακομίσουν στο Basketball Champions League το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της FIBA.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Τζόρντι Μπερτομέου τοποθετήθηκε επί του θέματος μιλώντας στην «El Pais».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα εγκαταλείψει την Euroleague. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις υπομονή, ικανότητα να συζητήσεις μαζί τους και να τους κάνεις να καταλάβουν. Όμως ο Παναθηναϊκός γνωρίζει επίσης ότι εκτός Euroleague δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο, αλλά πολύ χειρότερο σενάριο. Είναι προφανές για όποιον μπορεί να το καταλάβει. Και παρά το γεγονός ότι σε κάποιο σημείο έχει κάνει ανακοινώσεις αυτού του τύπου, δεν έχει συμβεί ποτέ. Και αν συμβεί, αν φύγει, θα έλθει άλλη ομάδα. Πριν από μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, την Σιένα και άλλες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.