Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξι παίκτες της Ντόρτμουντ «έσπασαν» το πρωτόκολλο για να κουρευτούν

Έξι παίκτες της Ντόρτμουντ «έσπασαν» το πρωτόκολλο για να κουρευτούν

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/6/2020 11:35
Ανησυχία επικρατεί στη Ντόρτμουντ μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από έξι παίκτες της οι οποίοι παραβίασαν τους όρους από το πρωτόκολλο που έχει θέσει η Bundesliga, προκειμένου να κουρευτούν από διάσημο κομμωτή.

Συγκεκριμένα οι Τόργκαν Αζάρ, Τζέιντον Σάντσο, Μάνουελ Ακαντζί,Ράφαελ Γκερέιρο, Αξέλ Βίτσελ και Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι προκειμένου να κουρευτούν από τον διάσημο κομμωτή Γουίνι Νάνα Καρκάρι, χωρίς όμως να φοράνε μάσκες και να τηρούν τους απαραίτητους κανόνες.

Ανέβασαν μάλιστα τις φωτογραφίες τους και στα social media και η γερμανική Bild της δημοσίευσε. Υπενθυμίζουμε πως το πρωτόκολλο αναφέρει ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με το κοινό, θα πρέπει να μένουν σπίτι χωρίς να δέχονται μάλιστα επισκέψεις.

Η Ντόρτμουντ με ανακοίνωση της πήρε θέση για το θέμα τονίζοντας ότι είναι λογικό να θέλουν να κουρευτούν οι παίκτες αλλά θα έπρεπε να τηρούν τα μέτρα.

Είναι λογικό ότι μετά από καιρό οι παίκτες μας θέλουν να κουρευτούν. Σίγουρα όμως δεν είναι αποδεκτό να μη φοράει κανείς τους, ούτε ο κομμωτής μάσκα. Το έχουμε επισημάνει αυτό ξεκάθαρα στους παίκτες μας. Επίσης ο κομμωτής θα πρέπει να αναρωτηθεί και για τη δική του συμπεριφορά


Από την πλευρά του ο Γουίνι Νάνα Καρκάρι τόνισε ότι φορούσε μάσκα και την έβγαλε μόνο για την λήψη των φωτογραφιών.

Η πιθανότητα να τεθούν ωστόσο και οι 6 παίκτες, οι οποίοι είναι και βασικά στελέχη της ομάδας, σε 14ημερη καραντίνα μοιάζει μικρή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.