Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε συγγνώμη στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η εταιρεία της τεχνολογίας γραμμής για το γκολ που δε μέτρησε (video)

Ζήτησε συγγνώμη στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η εταιρεία της τεχνολογίας γραμμής για το γκολ που δε μέτρησε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2020 01:34
Η εταιρεία που χειρίζεται το συστήμα τεχνολογίας γραμμής της Πρέμιερ Λιγκ, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που στέρησε το γκολ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι δικαιούται να φωνάζουν για τη φάση του 42ο λεπτού καθώς όπως φάνηκε στο τηλεοπτικό ριπλέι η μπάλα πέρασε τη γραμμή της αντίπαλης εστίας. Ωστόσο, ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ δεν μέτρησε ποτέ το τέρμα, καθώς δε χτύπησε το ρολόι του που τον ενημερώνει αν η μπάλα περνάει τη γραμμή μέσω της Goal Line Technology.

Λίγες ώρες μετά η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την τεχνολογία γραμμής στην Αγγλία, Hawkeye, απολογήθηκε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αναγνώρισε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Μάλιστα εξήγησε ότι και οι επτά κάμερες της που ελέγχουν τη γραμμή είχαν καλυφθεί είτε από τον γκολκίπερ, είτε από αμυντικό είτε από το δοκάρι και έτσι δεν χτύπησε το ρολόι του διαιτητή. Η εταιρεία σημείωσε πως αυτό είναι το πρώτο λάθος μετά από περισσότερα από 9000 παιχνίδια που έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα.

Γουάιλντερ: «Επτά κάμερες και δεν είδαν το γκολ… Απίστευτη ανακοίνωση»

Έξαλλος ο τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ μετά το παιχνίδι:

Επτά κάμερες δεν έπιασαν τη φάση… Το πρωτάθλημα με την περισσότερη τεχνολογία στον κόσμο, όπου όλα προβάλλονται από κάθε οπτική γωνία και δε φάνηκε το γκολ. Πέρσι παίζαμε με την Τότεναμ, μας ακυρώθηκε γκολ γιατί το μεγάλο δάχτυλο του Λάντστραμ ήταν οφσάιντ και περίμενα 10 λεπτά υπό βροχή για να ληφθεί απόφαση. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περιμένω 10 λεπτά στο Μπέρμιγχαμ. Η ανακοίνωση που βγήκε είναι πρωτοφανής, απίστευτη.
.

Δείτε το γκολ που δε μέτρησε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.