Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Βέρνερ η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Βέρνερ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2020 13:10
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία, με τον Γερμανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών. Στα 53 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Τη φανέλα της Τσέλσι θα φοράει ο Τίμο Βέρνερ τη νέα σεζόν. Οι «μπλε» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό επιθετικό και την Πέμπτη (18/6) ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του από την Λειψία.
Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών, που θα του αποφέρει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους κοντά στις 190 χιλ. ευρώ. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 53 εκατ. ευρώ.

Ο βασικός επιθετικός της Εθνικής Γερμανίας μετράει 32 γκολ και 13 ασίστ σε 43 παιχνίδια με τη Λειψία τη φετινή σεζόν.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Βέρνερ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Τσέλσι μέσω twitter: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα την επόμενη σεζόν! Αισθάνομαι ότι είναι το σωστό βήμα για μένα και χαίρομαι που θα γίνω μέλος της Τσέλσι Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω για ένα τόσο φανταστικό και ιστορικό κλαμπ! Τα λέμε σύντομα».


Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, ο παίκτης δε θα ενισχύσει την Λειψία στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα τον Αύγουστο καθώς θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Τσέλσι εν όψει της νέας σεζόν.

Θυμηθείτε το χθεσινό (17/6) όμορφο γκολ του Βέρνερ στον αγώνα της Λειψίας με την Φορτούνα Ντίσλεντορφ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.