Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας» (video)

Μαρτίνς: «Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2020 01:06
Ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε την πρόκριση του Ολυμπιακού στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου και στους φιλάθλους της ομάδας, εξέφρασε την περηφάνια του που είναι μέλος αυτής της ομάδας αλλά και την ελπίδα του ο τελικός να γίνει με παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ:

«Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου. Ξέρω πως περνάμε δύσκολες στιγμές με αυτό και θέλω να αφιερώσω τη νίκη εκεί. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δεν είναι κοντά μας αλλά είναι μαζί μας με κάποιον τρόπο και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους του. Θέλω να εκφράσω την μεγάλη περηφάνια που είναι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα, προσωπικότητα και ψυχή. Ότι και να γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο, είναι η ομάδα που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και κερδίζει. Είναι μια ομάδα που αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει, την ποιότητα και τα αποτελέσματα. Όσο περνάει η χρονιά, είμαστε ικανοποιημένοι που πετυχαίνουμε έναν έναν όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: «Είχαμε λιγότερες από 24 ώρες για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Ήταν λογικό να μην έχουμε προπονηθεί και ετοιμαστεί για το παιχνίδι όπως θα θέλαμε Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας εκπλήξει, έπαιξε αρκετά χαμηλά αλλά ήμασταν η ομάδα που σε όλο το παιχνίδι κυνηγούσε το γκολ, ήμασταν η ομάδα η οποία παρόλο που υποφέραμε στο πρώτο μέρος, καταφέραμε στο δεύτερο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου και να επιβληθούμε σε αυτό. Ήμασταν η ομάδα που κυνηγούσε το γκολ, το οποίο ήρθε. Παρόλο που υπήρξαν πολλές διακοπές. Κάθε λίγο και λιγάκι ο διαιτητής διέκοπτε εν γνώση του το παιχνίδι κι έτσι δεν ήταν δυνατόν να αναπτύξουμε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς παρόλα αυτά μπορέσαμε να επιβληθούμε, να είμαστε η ομάδα που συνηθίζουμε να είμαστε, που κάνουμε σε όλα μας τα παιχνίδια, να επιβληθούμε του αντιπάλου».

Για τον τελικό: «Καταρχάς να πούμε πως ελπίζουμε να είναι όμορφος τελικός με την παρουσία του κόσμου. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να δώσουμε αίγλη στην διοργάνωση του Κυπέλλου που της αξίζει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλη αξία στη διοργάνωση του Κυπέλλου, αλλά επειδή σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα έχει, ελπίζουμε κι αυτή η διοργάνωση να αποκτήσει μια διαφορετική αξία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.