Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Bundesliga: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ, στα μπαράζ η Βέρντερ, έπεσε η Φορτούνα (video)

Bundesliga: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ, στα μπαράζ η Βέρντερ, έπεσε η Φορτούνα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/6/2020 18:57
Η Βέρντερ Βρέμης μπορεί να θεωρηθεί η μεγάλη νικήτρια της τελευταίας αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα καθώς σκόρπισε την Κολωνία με 6-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Φορτούνα στην Ουνιόν κέρδισε τη θέση της στα μπαράζ παραμονής.

Η μεγάλη χαμένη Φορτούνα, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην έδρα της Ουνιόν γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 και έτσι αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία. Πάντως με το σκορ το οποίο επιβλήθηκε η Βέρντερ δεν της έφτανε ούτε η ισοπαλία.

Όσον αφορά την κορυφή η Γκλάντμπαχ έκανε το καθήκον της επιβλήθηκε με 2-1 της Χέρτα τερματίζοντας στην 4η θέση και παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λεβερκούζεν μπορεί να επικράτησε με 1-0 της Μάιντζ, όμως αυτό δεν της ήταν αρκετό και έτσι τερμάτισε στην 5η θέση.

Η Χόφενχαϊμ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κράμαριτς πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ντόρτμουντ με 4-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Βόλφσμπουργκ από την Μπάγερν Μονάχου πήρε την έκτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Από την άλλη οι "λύκοι" δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκαν με 4-0 και τερμάτισαν 7η.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λειψία επικράτησε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ και κατέκτησε την 3η θέση, η Φράιμπουργκ διέλυσε το "πτώμα" της Σάλκε με 4-0 και πήρε την 8η θέση, ενώ η Άιντραχτ επιβλήθηκε της ήδη υποβιβασμένης Πάντερμπορν με 3-2 τερματίζοντας 9η.


Άουγκσμπουργκ-Λειψία: 1-2



Γκλάντμπαχ-Χέρτα:2-1




Μπάγερ Λεβερκούζεν -Μάιντζ:1-0




Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ:0-4




Άιντραχτ-Πάντερμπορν:3-2




Ουνιόν Βερολίνου-Φορτούνα Ντίσελντορφ:3-0




Φράιμπουργκ-Σάλκε:4-0




Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία:6-1




Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου:0-4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.